Coolworld Rentals, Waalwijk

Wat we doen, doen we goed!

Als collega binnen de Coolworld-club draag je bij aan goede technische oplossingen voor onze klanten. Samen helpen we ze aan tijdelijke koel-, vries- en verwarmingscapaciteit. Bijvoorbeeld tijdens onderhoud, reparatie en revisie van hun vaste installaties. Ons doel: het behouden van de kwaliteit van producten, de continuïteit van productieprocessen én een prettig klimaat.

Onze wereld bestaat uit het koelen, vriezen en verwarmen van onder andere lucht, water, levensmiddelen, chemische, farmaceutische en industriële producten en processen. Bijvoorbeeld wanneer organisaties extra vermogen nodig hebben tijdens piekperiodes, tijdelijke capaciteit voor evenementen of vervangende capaciteit bij uitval of onderhoud van de vaste apparatuur. Deze tijdelijke behoefte vervullen wij door koel-, vries- en verwarmingsapparatuur te verhuren. All-in! Voor een dag, maand, jaar of langer.

Sociaal, informeel en rechtdoorzee. Dat is Coolworld. Sociaal, omdat we elkaar helpen en successen samen delen en vieren. En omdat we jou waarderen en je alle kansen gunnen. Informeel, want de deuren staan open, we jij'en en jou'en en lopen er casual bij. We beloven je niet de hele wereld, maar wát we beloven, komen we na. We stellen zaken ook niet mooier voor dan ze zijn. Zeggen zoals het is, daar houden we van. Lekker rechtdoorzee!

Zo ziet de werkdag van Jeroen eruit.

Bekijk de video

Voel jij al een klik?

Aard jij goed in een middelgroot, technisch en familiair bedrijf? Vind je gelijkwaardigheid en collegialiteit minstens zo belangrijk als de baan zelf? Dan match je als mens prima, nu de baan nog!

Diensten

Deskundig, technisch advies

Diensten

Direct inzetbare verhuurvloot

Diensten

Snelle installatie en inregeling

Diensten

Eigen flexibele transportdienst

All-in verhuur van koel-, vries- en verwarmingstechniek.

Bij behoefte aan tijdelijke koel-, vries- en verwarmingscapaciteit nemen wij graag de last van de schouders van de klant. We verhuren niet alleen koelunits, mobiele koel- en vriescellen, airco’s, airhandlers en chillers; maar we bieden een all-in-oplossing!

Ik wil ook bij Coolworld werken!

Zo ervaren zij werken bij Coolworld