Coolworld Rentals, Waalwijk

Kantoor.

Coolworld is actief in heel Europa en heeft dus naast technische toppers ook een team van planners, sales, werkvoorbereiders en vele andere disciplines klaar staan om alles in goede banen te leiden. Hierdoor zijn we altijd op zoek naar mensen die ons kantoorteam willen versterken.

Houd jij het overzicht en kun jij ‘helikopteren’ boven een bedrijf om het grotere geheel te zien? Ben jij een commercieel sales kanon? Of heb jij technische inzichten die onze bedrijfsprocessen kunnen verbeteren? Join the coolest team in the world!

Vragen?

Heb je vragen over onze vacatures? Vraag het aan onze collega’s. Ze beantwoorden graag al je vragen, snel en makkelijk via WhatsApp!

Stuur een berichtje

De zekerheden van Coolworld.

Goede arbeids-
voorwaarden

Gelijk een vast contract

Mogelijkheden tot ontwikkeling

Leuk team & activiteiten

Wat houdt een kantoorbaan bij Coolworld in?

Jij zorgt er, met je team, voor dat je collega's op de vloer en in het veld hun werk zo goed mogelijk kunnen doen. Of je nou het werk voorbereid of nieuwe opdrachten binnenhaalt, jij zorgt ervoor dat Coolworld een geoliede machine is!
Goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden, afwisselend werk en toffe, jonge collega's!
Wij zitten niet stil, dus jij ook niet! Binnen Coolworld is er voor iedereen mogelijkheid tot ontwikkeling en zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden!
Wat we vooral belangrijk vinden is dat je enthousiast en gemotiveerd bent! Voor sommige functies zijn enige ervaringen belangrijker dan de ander, kijk hiervoor op de vacature pagina voor specifieke eisen en pré's.
Ben jij net zo enthousiast als wij? Stuur dan je CV + motivatiebrief en en dan zien we je snel!
Klik voor informatie over een bepaalde vacature op de knop hieronder.
Bekijk onze vacatures

Openstaande vacatures.

Wij groeien elk jaar, al jaren en willen steeds een stukje beter en groter worden. Dat lukt ons alleen met meer goede, technisch georiënteerde mensen. Mensen zoals jij, die open en direct zijn. Betrokken en collegiaal! Die graag zelfstandig werken. En natuurlijk iets met techniek hebben, het liefst (een berg) ervaring, maar op z’n minst affiniteit. Dat vinden we belangrijker dan een papiertje…

Bekijk alle vacatures

Zo ervaren zij werken bij Coolworld