Coolworld Rentals, Waalwijk

Logistiek.

Coolworld Rentals is samen met haar divisie Heatworld Rentals al 27 jaar een internationale verhuurorganisatie van koeltechnieken en verwarming. We hebben eigen vestigingen, logistieke depots en servicepunten door heel Europa. Daarmee staan wij altijd dichtbij de klant en is 24/7 service gegarandeerd.

Een bereik van dit formaat vraagt om een logistieke oplossing van een hoogstaand niveau. Daarvoor zijn we op zoek naar jouw talent! Ben jij een logistieke topper die zijn handen uit de mouwen wil steken op ons depot voor onderhoud en reparatie? ‘Pick’ jij de orders én zorg je ervoor dat jouw werkplek altijd schoon en opgeruimd is? Lees dan snel verder!

Vragen?

Heb je vragen over de depot vacatures? Vraag het aan onze collega’s. Ze beantwoorden graag al je vragen snel en makkelijk via WhatsApp!

Stuur een berichtje

De zekerheden van Coolworld.

Goede arbeids-
voorwaarden

Informele en gezellige werksfeer

Beginnen met een vast contract

Een goed salaris wat past bij je niveau

Volop doorgroei-
mogelijkheden

Wat houdt dat werk dan in?

Je bent verantwoordelijk voor de logistiek van de verhuurde materialen. Soms rijdt er een technisch monteur mee naar de locatie, de andere keer zul je zelf wat (klein) technisch werk verrichten. Naast transport en logistieke werkzaamheden, zijn er ook een aantal werkzaamheden op ons depot aan je toevertrouwd.
Goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden, afwisselend werk en toffe, jonge collega's!
Wij zitten niet stil, dus jij ook niet! Binnen Coolworld is er voor iedereen mogelijkheid tot ontwikkeling en zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden!
Wat we vooral belangrijk vinden is dat je enthousiast en gemotiveerd bent! Voor sommige functies zijn enige ervaringen belangrijker dan de ander, kijk hiervoor op de vacature pagina voor specifieke eisen en pré's.
Ben jij net zo enthousiast als wij? Stuur dan je CV + motivatiebrief en en dan zien we je snel!
Klik voor informatie over een bepaalde vacature op de knop hieronder.
Bekijk onze vacatures

Openstaande vacatures.

Wij groeien elk jaar, al jaren en willen steeds een stukje beter en groter worden. Dat lukt ons alleen met meer goede, technisch georiënteerde mensen. Mensen zoals jij, die open en direct zijn. Betrokken en collegiaal! Die graag zelfstandig werken. En natuurlijk iets met techniek hebben, het liefst (een berg) ervaring, maar op z’n minst affiniteit. Dat vinden we belangrijker dan een papiertje…

Bekijk alle vacatures

Zo ervaren zij werken bij Coolworld