Coolworld Rentals, Waalwijk

Stage.

We investeren graag in starters: de senior engineers van de toekomst. Dénk je technisch, kijk je technisch óf heb je 2 rechterhanden? Start op ons depot, ontdek onze techniek en help waar nodig. Ga mee op pad, kijk mee, assisteer en help sjouwen. Leer van de beste depot- en service-engineers. Vind je ‘t leuk en heb je er gevoel voor? Dan start je met de opleiding: ‘koeltechniek’.

Op zoek naar een coole stage?

Wil jij graag alles wat je tot nu toe geleerd hebt in praktijk brengen? Zoek je een bedrijf voor een meewerk- of afstudeerstage? Op MBO- of HBO niveau? Voor 12 weken of 6 maanden? In HRM, marketing of techniek? Bij ons erkende leerbedrijf is dit allemaal mogelijk. Je maakt deel uit van onze club, krijgt een stagecoach en een mooie werkvergoeding. Want voor niets gaat de zon op!

Vragen over je stage?

Heb je vragen over deze vacature? Vraag het aan je toekomstige collega’s van Coolworld! Ze werken er al een tijdje en beantwoorden graag al je vragen, snel en makkelijk via WhatsApp!

Stuur een berichtje

De zekerheden van Coolworld.

Na je stage gelijk aan het werk met vast contract!

Leuke extra’s & bonussen, ideaal!

Als stagiair ben je part of the team!

Volop kans om veel te leren, ook na je stage!

Je drukt je eigen stempel op je stage & je toekomst!

Wat houdt een stage bij Coolworld in?

Je leert bij ons de kneepjes van het vak op de werkvloer. Hierdoor leer je snel en draai je binnen no-time mee in ons team!
We investeren graag in talent en het opleiden en begeleiden hiervan is dus ook een belangrijke zaak. We stomen je klaar voor je loopbaancarrière in een gezellig maar professioneel team vol enthousiastelingen!
Na je stage kun je gelijk aan de slag met een vast contract en we bieden volop de mogelijkheden om door te leren na je stage, tijdens je baan!
Een flinke portie enthousiasme, leergierigheid, gezelligheid en je bent bij ons aan het juiste adres!
Lijkt het je wat om stage te lopen bij Coolworld? Stuur dan je CV en motivatie naar ons op en wie weet tot snel!
Bekijk voor meer informatie alle vacatures via de knop hieronder!
Bekijk onze vacatures

Openstaande vacatures.

Wij groeien elk jaar. Al jaren. En willen steeds iets beter en groter worden. Dat lukt ons alleen met meer goede, technisch georiënteerde mensen. Mensen zoals jij, die open en direct zijn. Betrokken en collegiaal. Die graag zelfstandig werken. En natuurlijk iets met techniek hebben, het liefst (een berg) ervaring, maar op z’n minst affiniteit. Dat vinden we belangrijker dan een papiertje…

Bekijk alle vacatures

Zo ervaren zij werken bij Coolworld