Coolworld Rentals, Waalwijk

Techniek.

Word jij enthousiast van techniek? Ben jij opzoek naar een uitdagende functie binnen een bedrijf waar je alle ruimte krijgt om je te ontwikkelen in de koeltechniek? Houd je ervan om dagelijks afwisselend aan verschillende machines- en installaties te werken, zowel mechanisch, elektrisch als koeltechnisch? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je werkgebied is Nederland en België en/of op het hoofddepot te Waalwijk. In dit gebied ben je verantwoordelijk voor het installeren, onderhouden, repareren en de-installeren van door onze klanten gehuurde koeltechnische en HVAC installaties. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om zelfstandig elektrische, koeltechnische en HVAC storingen op te lossen op locatie en voer je preventief onderhoud uit. Het uitvoeren van reguliere reparaties en revisies in de werkplaats behoort tevens tot je takenpakket.

Vragen?

Heb je vragen over technische vacatures? Vraag het aan onze collega’s. Ze beantwoorden graag al je vragen, snel en makkelijk via WhatsApp!

Stuur een berichtje

De zekerheden van Coolworld.

Goede arbeids-
voorwaarden

Informele en gezellige werksfeer

Beginnen met een vast contract

Je eigen Coolworld bus

Een goed salaris wat past bij je niveau

Wat houdt werken in de techniek bij Coolworld in?

Je bent verantwoordelijk voor het installeren, onderhouden, repareren en de-installeren van door onze klanten gehuurde koeltechnische en HVAC installaties. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om zelfstandig elektrische, koeltechnische en HVAC storingen op te lossen op locatie en voer je preventief onderhoud uit. Het uitvoeren van reguliere reparaties en revisies in de werkplaats behoort tevens tot je takenpakket.
Goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden, afwisselend werk en toffe, jonge collega's!
Wij zitten niet stil, dus jij ook niet! Binnen Coolworld is er voor iedereen mogelijkheid tot ontwikkeling en zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden!
Wat we vooral belangrijk vinden is dat je enthousiast en gemotiveerd bent! Voor sommige functies zijn enige ervaringen belangrijker dan de ander. Kijk hiervoor op de vacature pagina voor specifieke eisen en pré's.
Ben jij net zo enthousiast als wij? Stuur ons dan je CV + motivatiebrief toe, en dan zien we je snel!
Klik voor informatie over een bepaalde vacature op de knop hieronder.
Bekijk onze vacatures

Openstaande vacatures.

Wij groeien elk jaar. Al jaren. En willen steeds iets beter en groter worden. Dat lukt ons alleen met meer goede, technisch georiënteerde mensen. Mensen zoals jij, die open en direct zijn. Betrokken en collegiaal. Die graag zelfstandig werken. En natuurlijk iets met techniek hebben, het liefst (een berg) ervaring, maar op z’n minst affiniteit. Dat vinden we belangrijker dan een papiertje…

Zo ervaren zij werken bij Coolworld