Coolworld Rentals, Waalwijk

Zekerheden.

Je krijgt direct een vast contract met een proefperiode van ons. Maar we gaan niet over één nacht ijs. Tijdens een eerste gesprek met HR en de teamleider, een meeloopochtend en een 2e gesprek met de manager of directeur, kijken we of we bij elkaar passen. Ja? Dan kom je bij Coolworld meteen in vaste dienst.
Je salaris past prima bij wat je doet. Daarbij krijg je een eindejaarsgratificatie, mits we een topjaar gedraaid hebben. Er zijn feestjes, kerstcadeaus en leuke attenties. Een voordelige bedrijfsfitness- en leasefietsregeling. Opleidingskansen. Flexibiliteit in thuiswerken en aandacht voor je werk-privébalans.
Coolworld is als een warm bad. Je voelt je snel op je gemak. Iedereen is gelijkwaardig en de sfeer is relaxed, lekker open en informeel. En we zijn collegiaal; we helpen elkaar graag. Heb je bijvoorbeeld een feestje, nét in de week van je storingsdienst? Dan is er altijd wel een collega bereid te ruilen.
Leren helpt jou, ons en onze klanten vooruit. Wil je je specialiseren? Je kennis opfrissen of verbreden? Doorgroeien naar een hogere of andere positie? Op onze Coolworld Academy raak je niet uitgeleerd. Kijkend naar wat jouw baan vereist en wat jíj wilt bereiken, stellen we een persoonlijk groeiplan op.
Met een baan bij Coolworld zet je een stap in een bedrijf dat sinds 1993 succesvol, groeiende en volop in ontwikkeling is. Jouw ‘ja’ op een job is ook een ‘ja’ op verbeteringen signaleren. Je mening geven en ideeën delen. Zodat we, stap voor stap, nog slimmer, beter en gestructureerder (samen)werken.

Heb je een vraag?

We beantwoorden ‘m graag. App, bel of mail ons.

Voel jij al een klik?

Aard jij goed in een middelgroot, technisch en familiair bedrijf? Vind je gelijkwaardigheid en collegialiteit minstens zo belangrijk als de baan zelf? Dan match je als mens prima, nu de baan nog!